Fii la curent cu ultimele noutati si cele mai tari promotii.
OK
Compari.ro - ghid autentic de shopping

Cum cumpar ?

1. Cum cumpar ?
2. Cum platesc ?
3. Livrarea


1. Cumpararea produselor din magazinul nostru o puteti face comandand online, telefonic sau prin email. Nu exista valoare minima pentru o comanda.

Comanda online

Produsul pe care doriti sa il comandati poate fi gasit fie prin utilizarea meniului din stanga paginii ce contine categoriile de produse, fie prin folosirea campului de cautare sau direct din pagina de promotii. In momentul in care ati apasat "Adauga in cos" produsul va fi automat transferat in cosul de cumparaturi.
Dupa adaugarea in cos a tuturor produselor pe care doriti sa le comandati, procesul de cumparare se continua prin apasarea butonului  si parcurgerea paginii de comanda. In pagina de comanda va trebui sa completati urmatoarele:
  • Datele dvs.: informatii necesare trimiterii coletului catre dumneavoastra.
  • Metoda de plata: alegeti modalitatea prin care veti plati comanda.
Comanda dumneavoastra este incheiata cu succes cand va este afisata (si trimisa pe e-mail) factura proforma corespunzatoare comenzii dumneavoastra cu stadiul "In curs de confirmare". In momentul procesarii comenzii de catre mansardacopiilor.ro, veti primi un email prin care veti fi instiintat de noul status al comenzii "Comanda confirmata".
Cu ajutorul numelui de utilizator si a parolei introduse, puteti sa va autentificati pentru a vedea istoricul comenzilor sau stadiul comenzilor actuale, a modifica/sterge profilul dumneavoastra sau a face comenzi ulterioare fara a reintroduce datele de contact.

Comanda telefonica

Sunati la  0721.847.477 si un consultant din echipa noastra va prelua comanda dumneavoastra.

Comanda prin email

In sectiunea contact puteti trimite comanda dumneavoastra folosind formularul ”Trimite un mesaj”:
• Selectati departamentul: ”Vanzari”
• Completati adresa dumnevoastra de email
• Mesaj: completati datele dvs. (nume, prenume, numar de telefon) si produsul/produsele pe care le doriti.
 
2. Cum platesc ?


Aveti la dispozitie mai multe metode de plata:
•  Plata prin virament bancar (ordin de plata). Livrarea marfii se face dupa intrarea intregii sume in contul S.C. Lusio Living S.R.L.
•  Plata ramburs:  platiti in numerar la livrare.
•  Online cu card de credit prin serviciul de plata EuPlatesc.

         Plăţile online cu cardul sunt procesate prin operatorul autorizat  EuPlatesc (www.euplatesc.ro) , iar mansardacopiilor.ro nu solicita sau transmite nici un fel de detalii referitoare la cardul Dvs.

         Pentru a plati online, in procesul de comanda la “Doresc sa platesc prin : “ selectati “Online, prin card de debit, credit. Tranzactii securizate prin serviciul EuPlatesc », dupa care veti directionat pe site-ul securizat EuPlatesc unde se introduc detaliile legate de cardul Dvs.

3. Livrarea

•  Livrarea produselor pentru comenzile ce depasesc valoarea de 300 Ron (inclusiv TVA) se face GRATUIT.  In cazul comenzilor cu o valoare mai mica de 300 Ron (inclusiv TVA)  costul livrarii este de 18 lei (inclusiv TVA).