Fii la curent cu ultimele noutati si cele mai tari promotii.
OK
Compari.ro - ghid autentic de shopping

Termeni si conditii

Capitole

I. Despre noi

Serviciul www.mansardacopiilor.ro este oferit de SC Lusio Living SRL  cu sediul in Str. Avantului, nr. 35, Sector 1, Bucuresti, inmatriculata la Registrul Comertului sub numarul J40/9357/2014, avand codul unic de inregistrare RO33468360, denumita in cele ce urmeaza Societatea.

Ne poti contacta prin urmatoarele mijloace:
Prin posta la adresa de corespondenta: Str. Avantului, nr. 35, Sector 1, Bucuresti.
Prin e-mail la urmatoarele adrese:
  • comenzi@mansardacopiilor.ro pentru intrebari referitoare la procedura de plasare a comenzilor, metode de plata, metode de livrare, cereri money-back, etc.
  • office@mansardacopiilor.ro
  • pentru initiere colaborari si parteneriate.
Prin telefon la numarul: 0721.847.477 / 0721.847.477

II. Despre
MansardaCopiilor.ro

Mansardacopiilor.ro este un serviciu e-commerce care ofera utilizatorilor sai posibilitatea de a intra in posesia produselor afisate. Achizitia produselor se face pe baza comenzilor primite prin site sau prin telefon.
Ne rezervam dreptul de a va anunta in cazul in care produsul comandat nu se regaseste in stocul furnizorului nostru sau daca acesta figureaza cu stoc disponibil dar ulterior confirmarii comenzii acesta s-a epuizat, societatea noastra nefiind trasa la raspundere in cazul in care comanda este ulterior anulata de catre noi.

III. Proprietatea Intelectuala

Continutul si designul www.mansardacopiilor.ro, precum si orice alt material avand legatura cu acesta trimis tie prin email sau furnizat tie prin orice alta modalitate (exemplu: articole, design, descriere produse si orice alte materiale), apartin societatii SC Lusio Living SRL  si/sau colaboratorilor sai, acolo unde acest lucru este specificat in mod expres (drept de autor) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu poti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele www.mansardacopiilor.ro fara a detine o permisiune scrisa, prealabila din partea societatii.

Nu poti folosi cadre (frames in sensul limbajului HTML) sau tehnici de incadrare (framing techniques in sensul limbajului HTML) pentru marci, logo-uri sau alte informatii protejate de legea copyright-ului (inclusiv imagini, texte, interfete, formulare) ale www.mansardacopiilor.ro fara a detine o permisiune scrisa, prealabila, din partea SC Lusio Living SRL.

Este permisa crearea limitata, revocabila si neexclusiva a hiperlinkurilor catre pagina de index a www.mansardacopiilor.ro, atata timp cat aceasta actiune nu prezinta serviciul www.mansardacopiilor.ro intr-o lumina falsa, inselatoare, derogatorie sau ofensiva. Nu poti folosi logo-ul firmei, alte proprietati grafice sau marci ca parte a hyperlink-urilor fara a detine o permisiune scrisa, prealabila, din partea societatii.

IV. Inregistrarea ca utilizator

Site-ul www.mansardacopiilor.ro poate fi accesat in mod gratuit, iar simpla navigare in paginile acestuia nu este conditionata de inregistrarea ca utilizator (crearea unui cont de utilizator pe site). Pentru a beneficia insa de anumite servicii oferite de site, precum achizitionarea produselor oferite de acesta, primirea newsletterului www.mansardacopiilor.ro sau verificarea situatiei unor comenzi proprii, va trebui sa te inregistrezi ca utilizator (sa iti creezi un cont de utilizator pe site). Inregistrarea ca utilizator presupune acceptarea prealabila de catre tine a Termenilor si Conditiilor de utilizare a www.mansardacopiilor.ro si a Politicii de Confidentialitate a acestuia. Aceste reglementari constituie baza contractuala a raporturilor dintre utilizatori si societate.

Intrucat prevederile Termenilor si Conditiilor de utilizare si ai Politicii de Confidentialitate pot fi modificate, te rugam sa le revezi periodic. In conditiile in care nu vei mai fi de acord cu prevederile acestora, te rugam sa nu mai accesezi/folosesti serviciile www.mansardacopiilor.ro.
Daca folosesti acest site, esti responsabili cu privire la pastrarea confidentialitatii datelor de acces in contul tau de utilizator, creat pe site si esti de acord sa iti asumi responsabilitatea pentru toate activitatile efectuate din contul tau de utilizator, creat pe site.

www.mansardacopiilor.ro poate vinde produse pentru copii sub 14 (paisprezece) ani, dar le vinde adultilor, care sunt autorizati sa efectueze plati online cu cardul sau prin orice alta metoda de plata acceptata de www.mansardacopiilor.ro. Daca ai mai putin de 14 (paisprezece) ani, poti achizitiona produsele www.mansardacopiilor.ro numai cu ajutorul unui parinte sau tutore.
www.mansardacopiilor.ro isi rezerva dreptul de a inchide conturi de utilizatori, de a modifica sau elimina texte, imagini, hyperlink-uri, sau de a refuza vanzarea de produse, la propria sa discretie.

V. Datele personale

Prin inregistrarea ca utilizator al www.mansardacopiilor.ro iti vom solicita o serie de date personale, precum numele si prenumele, adresa de email, numar de telefon, dar si alte informatii cu caracter personal, care sa permita identificarea ta ca utilizator al serviciului www.mansardacopiilor.ro. De asemenea, pentru a te abona la newsletter-ul sau alertele www.mansardacopiilor.ro va trebui sa ne comunici o adresa de e-mail valida. Te rugam sa accesezi pagina in care este prezentata Politica de Confidentialitate pentru a te informa cu privire la informatiile colectate de www.mansardacopiilor.ro, cu privire la modul in care sunt folosite acestea, precum si la drepturile cu privire la protejarea intimitatii tale.

In scopul functionarii programului "Magazin de incredere" dupa cumparaturile efectuate pe acest site, adresa de e-mail si numele produsului cumparat vor fi transmise catre compari.ro (Compari.ro fiind in proprietatea Online Comparison Shopping Kft. Ungaria, 1074 Budapesta, strada Rákóczi nr. 70-72., Cod fiscal: 24868291-2-42, CUI: 01-09-186759). Scopul transmiterii datelor este cererea feedback-ului clientilor si afisarea opiniilor lor pe site. Datele transmise astfel sunt tratate de catre Online Comparison Shopping Kft conform politicii de gestiune si protejare a datelor www.compari.ro.

VI. Procedura de cumparare

Pentru a cumpara si intra in posesia produselor oferite spre vanzare pe www.mansardacopiilor.ro este necesara parcurgerea urmatoarelor etape:
  •  identificarea si alegerea produselor
  • inregistrarea ca utilizator al www.mansardacopiilor.ro
  • efectuarea platii produselor. 
Plata se efectueaza online sau prin transfer bancar/ordin de plata, in conditiile reglementate la Capitolul VII, iar costul final va contine pretul produsului comandat cu TVA inclus, pretul livrarii si, daca este cazul, pretul timbrului verde, in conformitate cu dispozitiile HG 448/2005.

  •  livrarea produselor comandate si achitate va fi insotita, daca este cazul, de certificatul de garantie, de certificatul cu privire la service-ul post-vanzare asigurat de catre producator/importator/distribuitor si/sau alte certificate daca este cazul.
Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe www.mansardacopiilor.ro, esti de acord cu forma de comunicare (telefonica sau prin e-mail) prin care site-ul isi deruleaza operatiunile.

1. Preturile

Cu exceptia cazurilor in care este prevazut altfel, preturile produselor afisate pe www.mansardacopiilor.ro reprezinta preturile finale de cumparare si includ TVA (taxa pe valoare adaugata de 24%, valabila in Romania). Preturile finale de cumparare pot sa nu reprezinte cele mai competitive preturi de pe un anumit segment de produse sau pentru o anumita perioada.

2. Metode de plata

Pentru efectuarea platii produselor comandate, poti alege dintre urmatoarele metode de plata:
- plata cu card;
- transfer bancar/ordin de plata;
- numerar/cash la livrare (ramburs).

Daca ai ales metoda de plata ramburs (numerar/cash la livrare), vei achita cash suma de plata din sumarul comenzii / din factura proforma receptionata pe email la curierul care iti va inmana coletul, impreuna cu chitanta.

Daca ai ales metoda de plata Transfer bancar/ordin de plata, vei primi prin e-mail o factura proforma cu toate datele privitoare la comanda ta., urmatorul pas fiind efectuarea platii in cel mai scurt termen. In procesul efectuarii platii prin transfer bancar/ordin de plata, trebuie sa mentionezi la sectiunea "Detalii de plata" a ordinului de plata, numarul facturii proforme primite prin email. Dupa efectuarea platii prin transfer bancar/ordin de plata, te rugam sa ne trimiti o confirmare de plata la adresa office@mansardacopiilor.ro, in maxim 24 de ore.

Daca ai ales metoda de plata cu card, dupa finalizarea comenzii vei fi redirectionat catre interfata securizata pentru plata cu cardul a integratorului de plati online EuPlatesc.

3. Livrarea comenzii

Livrarea produselor pentru comenzile ce depasesc valoarea de 300 Ron (inclusiv TVA) se asigura GRATUIT. 

In cazul comenzilor cu o valoare mai mica de 300 Ron (inclusiv TVA)  costul livrarii este de 18 lei (TVA inclus).

Onoram comenzi in orice localitate din Romania, inclusiv in mediul rural.
Ne rezervam dreptul ca pentru unele localitati din mediul rural, pentru care firma de curierat solicita o taxa suplimentara pentru kilometri aditionali, sa refuzam livrarea daca valoarea transportului afecteaza costul total al comenzii pana sub limita rentabilitatii. Acea comanda poate fi onorata totusi daca respectivul client agreeaza sa ridice coletul de la cel mai apropiat sediu Fan Curier de localitatea sa sau sa achite costul suplimentar de transport, a carui valoare i-o vom comunica in momentul confirmarii comenzii.
Nu livram comenzi in afara teritoriului Romaniei.

Livrarile se efectueaza numai prin curier. Nu exista posibilitatea ridicarii de la sediu decat in situatii exceptionale.

Pentru comenzile primite pana la orele 15.00, produsele se expediaza in aceeasi zi si ajung la destinatie in ziua urmatoare.
Pentru comenzile primite dupa orele 15.00, produsele se expediaza in urmatoarea zi lucratoare.

Pentru marea majoritate a comenzilor, timpul de livrare este de 24h din momentul expedierii produselor. Exista unele exceptii de localitati din mediul rural pentru care timpul de livrare se poate prelungi cu 24h.

Pot exista situatii exceptionale pentru care termenul de livrare se poate prelungi. In aceste situatii, vei fi informat in cel mai scurt timp.

Comenzile se expediaza cu Fan Courier sau alt curier, functie de destinatie.

Pentru coletele voluminoase sau cu greutate mare, te rugam sa asiguri ajutor la descarcare si transportul coletului din masina de curierat pana in locuinta ta.

Care sunt pasii pentru a efectua o cumparare?

Poti cumpara produse prin www.mansardacopiilor.ro urmand 3 pasi:

a. In pagina produsului pe care doresti sa-l achizitionezi da click pe butonul "Adauga in cos".
Vei fi directionat catre cosul de cumparaturi. De aici poti urma pasii urmatori daca nu mai doresti sa achizitionezi si alte produse, sau te poti intoarce in magazin pentru adaugarea altor produse, folosind pentru fiecare butonul "Adauga in cos".
NOTA: Daca in butonul rosu este precizat "Cere info", in loc de "Adauga in cos", inseamna ca produsul respectiv nu este disponibil in stoc si nu poate fi comandat. Poti solicita informatii despre revenirea lui in stoc accesand butonul "Cere info" si completand formularul respectiv.

b. Introdu/confirma datele tale personale.
Aceste informatii sunt necesare pentru procesarea corecta si eficienta a comenzii plasate de tine. Te rugam sa completezi corect formularul si sa indici persoanele catre care se face facturarea si livrarea. Adresa de e-mail are importanta extrema deoarece informatiile legate de comanda si produsele comandate vor fi transmise prin e-mail. O adresa de e-mail incorecta incetineste intregul proces de comanda. Mai mult decat atat, societatea nu va putea sa te contacteze si sa te informeze asupra starii comenzii tale. Daca adresa de livrare nu este aceeasi ca adresa de facturare, indica acest lucru prin debifarea optiunii. Adresa pentru livrare este aceeasi cu adresa de facturare de la sfarsitul formularului.
Daca adresa de livrare, sau adresa de facturare, sau ambele adrese nu sunt aceleasi cu adresele pe care le ai inregistrate in contul de utilizator de pe site, inainte de a trece la urmatorul pas din procesul de plasare a comenzii, introdu adresele de facturare si/sau de livrare valabile pentru comanda respectiva.
Alege metoda dorita de plata si confirma datele alegand "Pasul urmator".

c. Finalizarea comenzii. Acesta este ultimul pas in procesul de plasare a comenzii, prin care se face validarea finala a tranzactiei. Primesti pe email toate detaliile privind comanda ta, inclusiv factura proforma aferenta comenzii.
Primirea pe email a facturii proforme nu reprezinta confirmarea procesarii comenzii, ci doar o confirmare a receptionarii comenzii. In situatia in care comanda nu poate fi procesata, datorita lipsei produsului/produselor din stoc sau altor motive, vei fi contactat in cel mai scurt timp posibil.
Dupa procesarea comenzii vei primi pe email factura fiscala.

VII. Descrierea si returnarea produselor

www.mansardacopiilor.ro depune toate eforturile pentru a fi cat se poate de precis. Cu toate acestea, www.mansardacopiilor.ro nu garanteaza ca descrierile produselor sau a altor tipuri de materiale care au legatura cu acestea sunt precise, complete, curente sau fara erori. Daca un produs oferit de www.mansardacopiilor.ro este diferit fata de descrierea aferenta acestuia de pe site, il poti returna respectand prevederile Politicii de returnare a produselor a site-ului si in conformitate cu legislatia romana in vigoare.

La mansardacopiilor.ro este foarte simplu sa returnezi. Daca nu esti 100% multumit de un produs pe care l-ai cumparat, indiferent de motiv, poti sa il returnezi in termen de 14 zile calendaristice din momentul in care ti-a fost livrat de catre curier.

Pasii pentru returnarea produsului:
1. Asigura-te ca produsul indeplineste conditiile de retur.
2. Completeaza formularul de retur
3. Selecteaza in formular  optiunea de retur:
   a. Schimb cu acelasi model;
   b. Schimb cu un produs diferit disponibil in stoc;
   c. Restituirea sumei achitate la cumparare.
4. Dupa aprobarea cererii de retur vom trimite curierul la tine sa ridice produsul pe care vrei sa il returnezi. In situatia in care ai optat pentru un produs la schimb, curierul iti va aduce produsul nou si va prelua la schimb produsul care face obiectul returului.
5. Solutionarea returului, fie ca este vorba de inlocuirea cu un alt produs, fie de restituirea banilor, se realizeaza in interval de max 7 zile, cu conditia ca produsul nou, dorit pentru inlocuire, sa fie in stoc. In cazul rambursarii sumei platite, viramentul in contul tau (specificat in formularul de retur) sau pe card (daca ai platit cu cardul) se face in max. 7 zile de la data reintrarii produsului returnat in posesia mansardacopiilor.ro.

Costurile de transport pentru retur vor fi suportate de tine.
Exceptie fac situatiile putin probabile in care:
- produsul este defect;
- nu intruneste caracteristicile prezentate in descrierea produsului;
- dintr-o greseala logistica a fost livrat alt produs;
- alte situatii de noconformitate datorate producatorului sau vanzatorului.
In aceste situatii, costul de transport pentru retur este suportat de vanzator.

Conditii pe care trebuie sa le indeplineasca produsele pentru a putea fi returnate

Toate produsele pe care le returnezi trebuie sa fie in aceeasi stare in care le-ai primit. Nu putem accepta produsele asupra carora au fost efectuate interventii neautorizate sau care au fost deteriorate: au ambalajul deteriorat sau incomplet, urme de uzura sau folosire excesiva, zgarieturi, lovituri, socuri mecanice / electrice; ciobituri. De asemenea, nu sunt acceptate produsele care nu sunt insotite de toate accesoriile cu care au fost achizitionate.

Produsele se returneaza in ambalajul original, insotite de etichetele initiale, intacte, certificatul de garantie in original, daca a fost emis de producator/ distribuitor, si toate documentele cu care au fost livrate.

Daca produsele livrate au fost insotite de cadouri, trebuie returnate si cadourile.

Daca ai cumparat mai multe produse de acelasi fel si vrei sa le returnezi pe toate, doar unul dintre produse poate fi desigilat, restul de produse sunt acceptate doar daca sunt sigilate.

VIII. Recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut

Utilizatorii pot posta recenzii, comentarii sau alte tipuri de continut; trimite sugestii, idei, pune intrebari, propune articole sau, alte tipuri de materiale, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu incalca dreptul la intimitate sau legea cu privire la protejarea proprietatii intelectuale; nu contine virusi informatici, comunicari comerciale, politice, care instiga la ura sau intoleranta pe motive etnice, religioase, rasiale, de orientare sexuala, mesaje colective sau alte forme de spam. In vederea postarii de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut, nu poti folosi adrese de e-mail sau identitati false.

www.mansardacopiilor.ro isi rezerva dreptul, dar nu are obligatia de a elimina sau edita toate tipurile de continut postate de catre utilizatori si nu are obligatia de a revedea periodic acest continut. Odata cu postarea de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut pe www.mansardacopiilor.ro, transmiti, in afara cazurilor in care societatea indica altfel, drepturile de proprietate intelectuala, in mod neexclusiv, perpetuu, irevocabil, asupra materialelor postate. Societatea are dreptul de a modifica, reproduce, transmite, adapta, publica, distribui materialele postate de catre utilizatori, prin orice mijloc de comunicare in masa, din orice tara. Prin postarea de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut pe www.mansardacopiilor.ro, cedezi dreptul societatii de a folosi numele tau in relatie cu materialele postate; garantezi ca detii sau controlezi intr-o alta forma, dreptul de proprietate intelectuala asupra materialelor pe care le postezi; ca materialele postate nu violeaza nici una dintre conditiile de postare ale recenziilor, comentariilor, comunicarilor si alte forme de continut din partea utilizatorilor, ale www.mansardacopiilor.ro.

www.mansardacopiilor.ro are dreptul, dar nu obligatia de a monitoriza, edita sau sterge, orice tip de continut sau activitati ale utilizatorilor pe Site. www.mansardacopiilor.ro nu este responsabil si nu isi asuma responsabilitatea pentru nici unul dintre materialele postate de catre alte terte parti pe Site. www.mansardacopiilor.ro are dreptul de a nu publica toate comentariile si articolele propuse de catre utilizatori.

IX. Forta Majora

www.mansardacopiilor.ro, afiliatii sau/si in general furnizorii de produse sau servicii catre www.mansardacopiilor.ro nu pot fi facuti responsabili pentru nici o intarziere sau eroare rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa www.mansardacopiilor.ro.

Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare a echipamentului tehnic de la www.mansardacopiilor.ro, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele www.mansardacopiilor.ro, erorile de operare, precum si cazurile de forta majora stipulate de legislatia romana in vigoare.

X. Publicitatea

www.mansardacopiilor.ro poate afisa, in paginile sale, reclame la produsele din oferta sa precum si la produse ori servicii apartinand tertilor. Prin utilizarea www.mansardacopiilor.ro si prin acceptarea Termenilor si Conditiilor de utilizare ale acestuia si a Politicii de confidentialitate, iti exprimi in mod direct acceptul de a fi destinatarul acestor comunicari cu caracter comercial.

XI. Reclamatii privind incalcarea legii referitoare la protejarea proprietatii intelectuale

www.mansardacopiilor.ro respecta dreptul la proprietatea intelectuala a tertilor. Daca ai observat ca site-ul contine informatii care incalca dreptul acestora la proprietate intelectuala, te rugam sa ne trimiti o instiintare la adresa de email: office@mansardacopiilor.ro, sau sa ne contactezi la numerele de telefon, sau la adresa de corespondenta, afisate la capitolul "Despre noi" din prezentul contract.

XII. Legislatia aplicabila

Serviciile oferite de SC Lusio Living SRL  prin intermediul www.mansardacopiilor..ro sunt guvernate de dispozitiile legilor romane, cu precadere de Legea 365/2002 privind comertul electronic, Ordonanta 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, HG 448/2005 si Directiva Europeana EC/96/2002.

Termenii si conditiile www.mansardacopiilor.ro se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul SC Lusio Living SRL . In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, litigiile dintre Parti se vor supune rezolvarii instantelor judecatoreasti competente de pe raza municipiului Bucuresti.

XIII. Prezentarea ofertei

SC Lusio Living SRL  isi rezerva dreptul de a opera oricand, orice modificari asupra preturilor si datelor tehnice prezente pe site-ul www.mansardacopiilor.ro, fara o instiintare prealabila. Datele tehnice prezente pe site-ul www.mansardacopiilor.ro au caracter informativ si nu reprezinta o obligatie contractuala. Fotografiile de pe site-ul www.mansardacopiilor.ro au caracter informativ si pot exista diferente intre acestea si produs.