Fii la curent cu ultimele noutati si cele mai tari promotii.
OK
Compari.ro - ghid autentic de shopping

Play-Doh

Play-Doh Play-Doh este super-plastilina care da viata imaginatiei acasa dar si la gradinita!
- Play-Doh este NON toxica si NON iritanta. Super-plastilina Play-Doh se bazeaza in principal pe ingrediente naturale, in mare parte fiind un amestec de apa, sare si faina de grau. Astfel ca tu poti sa stai linistita, copilul tau nu va pati nimic daca va gusta din Play-Doh, iar gustul sarat al Play-Doh il va descuraja sa-si mai pape creatiile pe viitor. Super-plastilina Play-Doh arata bine, miroase bine si este placuta la atingere. Culorile vii, mirosul placut si consistenta super-plastilinei fac din joaca cu Play-Doh o experienta iubita de copii si chiar de oamenii mari. Mai mult, culorile ei se pot amesteca intre ele rezultand culori noi.
- Play-Doh este extrem de maleabila. Joaca si invatatul devin experiente placute pe care copilul tau va dori sa le repete. Super-plastilina Play-Doh poate fi folosita atat acasa cat si la gradinita sau scoala fiind cea mai buna solutie pentru materiile care necesita dezvoltarea imaginatiei prin folosirea plastilinei.
- Play-Doh nu lasa urme si este foarte usor de curatat. Play-Doh nu este lipicioasa, deci nu ai nevoie de solutii speciale pentru a curata locul de joaca. Particelele mai mici se vor usca si se vor intari precum niste firimituri, iar tu vei putea astfel sa le aspiri foarte usor, oriunde s-ar afla.

Toate produsele Play-Doh: