Ligretto cu zaruri
  • Ligretto cu zaruri

Ligretto cu zaruri

79,00 lei

Schmidt Spiele

Cod produs:

Cantitate
Livrare: 24 - 48 ore
Pret livrare: 18 lei (vezi conditii)

 

Confidentialitatea datelor tale

 

Livrare nationala prin Fan Courier

 

Returul produselor in 14 zile calendaristice.


Daca Ligretto a reusit deja sa te fascineze in varianta sa cu carti de joc, nici varianta cu zaruri nu este mai prejos. Ligretto cu Zaruri este la fel de rapid, antrenant si distractiv, iar obiectivul este acelasi: sa termini primul toate piesele proprii.
Jocul contine 1 tabla de joc, 24 de zaruri transparente in 4 culori diferite (albastru, rosu, verde si galben), 4 pahare pentru amestecarea zarurilor, 1 saculet din material textil si instructiuni de joc in limba romana.
Cum se joaca:
1. Asezati tabla de joc in mijlocul mesei. Impartiti fiecarui jucator cate un pahar pentru amestecarea si aruncarea zarurilor.  
2. Puneti zarurile in saculet si extrageti cate un anumit numar de zaruri, in functie de numarul de jucatori de la masa.
3. La START, toti jucatorii incep sa amestece si sa arunce zarurile in acelasi timp si, in functie de rezultat, sa le plaseze pe tabla de joc, in casutele corespondente, cat mai rapid.  
4. Reguli generale: Un zar cu un anumit numar va putea fi plasat pe tabla de joc doar in cazul in care coloana de culoarea zarului respectiv este deja completata cu zarurile cu numerele precedente. De exemplu, daca un jucator are un zar rosu cu numarul 5, el va putea aseza acel zar pe coloana rosie doar daca este completata cu zaruri rosii cu numerele 1, 2, 3 si 4. Jucatorii vor putea amesteca si arunca zarurile de cate ori este nevoie pentru a obtine rezultatele potrivite.
5. Runda se opreste cand unul dintre jucatori ramane fara zaruri si incepe calcularea punctajelor: pentru fiecare zar neplasat, jucatorii vor primi -1 punct, iar jucatorul castigator va aduna numerele de pe zarurile ramase.
6. Jocul se reia in acelasi mod, pentru o noua runda, castigator fiind jucatorul cu cele mai multe puncte, dupa oricate runde doriti.
Incearca Ligretto cu Zaruri alaturi de familie, prieteni sau colegi! Este un joc in care competitia acerba de a epuiza primul zarurile va ofera o distractie pe cinste!
Detalii tehnice:
Dimensiuni cutie: 19 x 19 x 7 cm
Material: carton, plastic, panza
Numar jucatori: 2-4
Durata estimata de joc: 20 minute
Elemente si instructiuni in: limba romana  
Varsta recomandata: +8 ani

BG-55835_RO

Informatii

Producator
Schmidt Spiele
Tip joc
Ligretto

Referinta specifica

Fara evaluare din partea clientilor

Din aceeasi categorie