Papo Figurina Cal Appaloosa (mare)
  • Papo Figurina Cal Appaloosa (mare)

Papo Figurina - Cal Appaloosa (mare)

132,71 lei

Papo

Cod produs:

Figurinele Papo sunt cunoscute in intreaga lume pentru rezistenta, flexibilitatea si reproducerea foarte fidela a personajelor. Sunt confectionate manual, astfel incat sa nu existe pericol de accidente pentru cei mici.

Cantitate


 

Confidentialitatea datelor tale

 

Livrare nationala prin Fan Courier

 

Returul produselor in 14 zile calendaristice.


Figurina Papo - Cal Appaloosa (mare)

Jucaria educationala Cal Appaloosa (mare) este realizata manual, excelent pictata si poate fi colectionata de catre copii sau adaugata la seturile de joaca, cum ar fi: animalele domestice si de ferma etc. Figurinele si accesoriile Papo sunt de o acuratete si fidelitate inalta, fiind pictate manual.

Aceasta este un excelent stimulent pentru a extinde imaginatia copiilor dezvoltand multe oportunitati de joaca. Aceste figurine pot constitui jucarii pentru copii, dar si piese de colectie pentru pasionatii fara varsta.

Rasa de cai Appaloosa

Dimensiuni aprox.(h-l-w): 17.8x19.3x5.5 cm

Colectia de jucarii educationale Papo contine o varietate foarte larga de modele care ofera copiilor posibilitatea multor ore de joaca originala si instructiva.

Nu contine substante toxice.

Despre figurinele PAPO, in general, va putem informa: - toate produsele PAPO respecta integral normele internationale pentru jucarii (ASTM - SUA, EN71 - Europa) in ceea ce priveste siguranta si lipsa de agenti toxici din vopselurile utilizate; - produsele PAPO se adreseaza copiilor cu varsta de peste 3 ani si in egala masura si adultilor colectionari, avand in vedere gradul deosebit de fidel de reproducere.

jf_P50199

Informatii

Producator
Papo

Referinta specifica

Din aceeasi categorie