Papo Figurina Cal Appaloosa (mare)
  • Papo Figurina Cal Appaloosa (mare)

Papo Figurina - Cal Appaloosa (mare)

116,00 lei

Papo

Cod produs:

Figurinele Papo sunt cunoscute in intreaga lume pentru rezistenta, flexibilitatea si reproducerea foarte fidela a personajelor. Sunt confectionate manual, astfel incat sa nu existe pericol de accidente pentru cei mici.

Cantitate
Livrare: 24 - 48 ore
Pret livrare: 18 lei (vezi conditii)

 

Confidentialitatea datelor tale

 

Livrare nationala prin Fan Courier

 

Returul produselor in 14 zile calendaristice.


Figurina Papo - Cal Appaloosa (mare)

Jucaria educationala Cal Appaloosa (mare) este realizata manual, excelent pictata si poate fi colectionata de catre copii sau adaugata la seturile de joaca, cum ar fi: animalele domestice si de ferma etc. Figurinele si accesoriile Papo sunt de o acuratete si fidelitate inalta, fiind pictate manual.

Aceasta este un excelent stimulent pentru a extinde imaginatia copiilor dezvoltand multe oportunitati de joaca. Aceste figurine pot constitui jucarii pentru copii, dar si piese de colectie pentru pasionatii fara varsta.

Rasa de cai Appaloosa

Dimensiuni aprox.(h-l-w): 17.8x19.3x5.5 cm

Colectia de jucarii educationale Papo contine o varietate foarte larga de modele care ofera copiilor posibilitatea multor ore de joaca originala si instructiva.

Nu contine substante toxice.

Despre figurinele PAPO, in general, va putem informa: - toate produsele PAPO respecta integral normele internationale pentru jucarii (ASTM - SUA, EN71 - Europa) in ceea ce priveste siguranta si lipsa de agenti toxici din vopselurile utilizate; - produsele PAPO se adreseaza copiilor cu varsta de peste 3 ani si in egala masura si adultilor colectionari, avand in vedere gradul deosebit de fidel de reproducere.

jf_P50199

Informatii

Producator
Papo

Referinta specifica

Din aceeasi categorie