Papo Figurina Cal Camargue
  • Papo Figurina Cal Camargue

Papo Figurina - Cal Camargue

41,60 lei

Papo

Cod produs:

Figurinele Papo sunt cunoscute in intreaga lume pentru rezistenta, flexibilitatea si reproducerea foarte fidela a personajelor. Sunt confectionate manual, astfel incat sa nu existe pericol de accidente pentru cei mici.

Cantitate
Livrare: 24 - 48 ore
Pret livrare: 18 lei (vezi conditii)

 

Confidentialitatea datelor tale

 

Livrare nationala prin Fan Courier

 

Returul produselor in 14 zile calendaristice.


Figurina Papo - Cal Camargue

Jucaria educationala Cal Camargue este realizata manual, excelent pictata si poate fi colectionata de catre copii sau adaugata la seturile de joaca, cum ar fi: animalele domestice sau de ferma etc. Figurinele si accesoriile Papo sunt de o acuratete si fidelitate inalta, fiind pictate manual.

Aceasta este un excelent stimulent pentru a extinde imaginatia copiilor dezvoltand multe oportunitati de joaca. Aceste figurine pot constitui jucarii pentru copii, dar si piese de colectie pentru pasionatii fara varsta.

Rasa de cai Camargue provine din regiunea Camargue, sudul Frantei si este considerata poate cea mai veche rasa de cai din lume, dovezi gasindu-se ca ar fi existant inca de pe timpul Paleoliticului tarziu. Acesti cai sunt obisnuiti sa traiasca in numeroase habitate, de la paduri si stepe la mlastini si zone montane, fiind animale foarte rezistente. Caii din rasa Camargue au in comun mare parte din tesatura lor genetica cu caii de lupta folositi de conchistadori in descoperirea Noii Lumi, datorita rezistentei lor. 

Dimensiuni aprox.(h-l-w): 9.8x12.9x6.1 cm

Colectia de jucarii educationale Papo contine o varietate foarte larga de modele care ofera copiilor posibilitatea multor ore de joaca originala si instructiva.

Nu contine substante toxice.

Despre figurinele PAPO, in general, va putem informa: - toate produsele PAPO respecta integral normele internationale pentru jucarii (ASTM - SUA, EN71 - Europa) in ceea ce priveste siguranta si lipsa de agenti toxici din vopselurile utilizate; - produsele PAPO se adreseaza copiilor cu varsta de peste 3 ani si in egala masura si adultilor colectionari, avand in vedere gradul deosebit de fidel de reproducere.

jf_P51543

Informatii

Producator
Papo

Referinta specifica

Din aceeasi categorie