Papo Figurina Manz Bay Shire
  • Papo Figurina Manz Bay Shire

Papo Figurina - Manz Bay Shire

43,55 lei

Papo

Cod produs:

Figurinele Papo sunt cunoscute in intreaga lume pentru rezistenta, flexibilitatea si reproducerea foarte fidela a personajelor. Sunt confectionate manual, astfel incat sa nu existe pericol de accidente pentru cei mici

Cantitate
Livrare: 24 - 48 ore
Pret livrare: 18 lei (vezi conditii)

 

Confidentialitatea datelor tale

 

Livrare nationala prin Fan Courier

 

Returul produselor in 14 zile calendaristice.


Figurina Papo - Manz Bay Shire

Jucaria educationala Manz Bay Shire este realizata manual, excelent pictata si poate fi colectionata de catre copii sau adaugata la seturile de joaca, cum ar fi: animalele domestice sau de ferma etc. Figurinele si accesoriile Papo sunt de o acuratete si fidelitate inalta, fiind pictate manual.

Aceasta este un excelent stimulent pentru a extinde imaginatia copiilor dezvoltand multe oportunitati de joaca. Aceste figurine pot constitui jucarii pentru copii, dar si piese de colectie pentru pasionatii fara varsta.

Rasa de cai Shire este o rasa veche care s-a dezvoltat pe teritoriul Insulei Britanice inca din secolul al 17-lea. Sunt cai de povara fiind folositi pentru transportul a cantitati insemnate de bunuri, in special butoaie de bere, de la fabrici catre berarii, traditie care inca se pastreaza in zonele rurale ale Marii Britanii. Acestia sunt detinatorii recordurilor pentru cei mai inalti cai din lume, precum si rasa de povara cea mai eficienta. Bay este o culoare specifica cailor reprezentand o blana rosiatic maronie cu coama si coada neagra.

Dimensiuni aprox.(h-l-w): 10.3x11.8x5 cm

Colectia de jucarii educationale Papo contine o varietate foarte larga de modele care ofera copiilor posibilitatea multor ore de joaca originala si instructiva.

Nu contine substante toxice.

Despre figurinele PAPO, in general, va putem informa: - toate produsele PAPO respecta integral normele internationale pentru jucarii (ASTM - SUA, EN71 - Europa) in ceea ce priveste siguranta si lipsa de agenti toxici din vopselurile utilizate; - produsele PAPO se adreseaza copiilor cu varsta de peste 3 ani si in egala masura si adultilor colectionari, avand in vedere gradul deosebit de fidel de reproducere.

jf_P51552

Informatii

Producator
Papo

Referinta specifica

Din aceeasi categorie