Quercetti Pallino coding
  • Quercetti Pallino coding
  • Quercetti Pallino coding
  • Quercetti Pallino coding
  • Quercetti Pallino coding
  • Quercetti Pallino coding

Quercetti Pallino coding

120,00 lei

Quercetti

Cod produs:

Cantitate
Livrare: 24 - 48 ore
Pret livrare: 18 lei (vezi conditii)

 

Confidentialitatea datelor tale

 

Livrare nationala prin Fan Courier

 

Returul produselor in 14 zile calendaristice.


Quercetti Pallino Coding

Pallino Coding este un joc care stimuleaza creativitatea copiilor prin reproducerea mozaicurilor colorate folosind instructiuni „programate”. Pe masura ce planifica si realizeaza mozaicurile, copiii fac primii pasi in lumea codificarii, adica programare.
Exista doua moduri de a juca: primul este mai creativ si consta in realizarea de mozaicuri colorate urmand modele de pe partea ilustrata a cardurilor. Al doilea este realizarea mozaicurilor urmarind algoritmul de pe partea de „codificare” a cardurilor.
Pallino Coding stimuleaza rezolvarea problemelor, crearea de strategii, cum ar fi algoritmi, logica si abilitatea de a descompune o problema complexa in diferite parti pentru a usura rezolvarea. Acestea sunt toate elemente care alcatuieste gandirea de calcul, adica "Gandirea de programator".

Setul contine:

- Joc Pallino Coding.
- 8 carduri.
- 1 Ghid.

Jocul este destinat copiilor cu varsta intre 6 si 12 ani.
Aceasta jucarie nu este recomandata copiilor mai mici de 3 ani deoarece contine piese mici ce pot fi inghitite.

60 de ani de experienta Quercetti. Toate jucariile Quercetti sunt facute pentru a stimula creativitatea si intuitia copiilor prin joaca. Creativitatea este un element esential pentru a spori dezvoltarea sanatoasa, iar prin jucariile Quercetti, copiii dezvolta noi abilitati fizice si mentale si de asemenea invata sa rezolve probleme. Cu Quercetti, copiii se joaca inteligent!

ek_Q1021

Informatii

Producator
Quercetti

Referinta specifica