LEGO DUPLO Hambar, tractor si animale de la ferma
  • LEGO DUPLO Hambar, tractor si animale de la ferma
  • LEGO DUPLO Hambar, tractor si animale de la ferma
  • LEGO DUPLO Hambar, tractor si animale de la ferma

LEGO Duplo Hambar, tractor si animale de la ferma

349,99 lei

LEGO

Cod produs:

Cantitate
Livrare: 24 - 48 ore
Pret livrare: Gratuit (vezi conditii)

 

Confidentialitatea datelor tale

 

Livrare nationala prin Fan Courier

 

Returul produselor in 14 zile calendaristice.


LEGO DUPLO Hambar, tractor si animale de la fermă 10952 este o fermă plină de distractie si învătare pentru prescolari. Este o jucărie educativă excelentă pentru copiii mici care adoră animalele sau tractoarele. Acest set LEGO DUPLO include clădiri de fermă plus un tractor, un porcusor, o oită, un cal, un câine, o găină, un cocos si vaci pe care le poti îngriji.

În timp ce copiii se joacă îndeplinind diversele activităti de la fermă îsi dezvoltă abilitătile motorii fine precum si cele sociale si emotionale. La sfârsitul zilei vine momentul să duci animălutele la culcare până ce distractia începe iarăsi mâine! Jucăriile LEGO DUPLO pun în mâinile copiilor prescolari distractia, exprimarea de sine si bucuria învătării. Cu seturile de joacă DUPLO părintii si copiii mici pot trăi împreună momentele importante ale dezvoltării si învătării în timp ce se joacă împreună.

LEGO DUPLO Hambar, tractor si animale de la fermă 10952 este o fermă plină de distractie si învătare pentru prescolarii care adoră animalele si vehiculele de fermă.

Setul include un tractor, un porcusor, o oită, un cal, un câine, o găină, un cocos, 2 vaci, 4 figurine LEGO DUPLO, un hambar din cărămizi LEGO DUPLO, piese în formă de baloturi de fân si numeroase accesorii grozave.

Copiii se vor dezvolta nu doar social si emotional ci îsi vor dezvolta si abilitătile motorii fine în timp ce îngrijesc animalele, hrănindu-le si efectuând diverse activităi din jurul fermei.

Acest set adorabil este un cadou minunat pentru copiii cu vârsta de minim 2 ani, fie că îl primesc cu ocazia unei sărbători, unei zile de nastere sau pur si simplu pentru că merită ceva special!

Setul măsoară peste 23 cm înăltime, 20 cm lătime si 11 cm lungime, dar setul poate fi aranjat în numeroase moduri si se poate combina cu alte jucării de fermă LEGO DUPLO.

Instruciunile includ o poveste în imagini cu modelele din set pentru a face joaca si mai interesantă si distractivă.

Toate seturile de joacă LEGO DUPLO sunt concepute de către experti pentru a include functii si detalii care încurajează joaca deschisă care este atât de importantă în dezvoltarea celor mici atunci când se joacă împreună cu părintii.

Seturile de joacă LEGO DUPLO îndeplinesc cele mai stricte standarde ale industriei pentru a asigura faptul că piesele sunt usor de mânuit, de asamblat si dezasamblat, mentinând siguranta copiilor.

Varsta: 2 + ani

Numar de piese: 97

clv_10952

Informatii

Categorii LEGO
LEGO Duplo

Referinta specifica

Din aceeasi categorie