LEGO Disney Frumoasa si Bestia la castel
  • LEGO Disney Frumoasa si Bestia la castel

LEGO Disney Frumoasa si Bestia la castel

409,99 lei

LEGO

Cod produs:

Cantitate
Livrare: 24 - 48 ore
Pret livrare: 19 lei (vezi conditii)

 

Confidentialitatea datelor tale

 

Livrare nationala prin Fan Courier

 

Returul produselor in 14 zile calendaristice.


Pe fanii Frumoasei şi Bestiei Disney îi aşteaptă magie şi mister în acest set detaliat LEGO® Disney (43196) Castelul lui Belle şi al Bestiei. Alături de castel, acest set vine cu instrucţiuni ilustrate tipărite şi Instructions PLUS digitale. Folosirea aplicaţiei Instrucţiuni de construcţie LEGO permite chiar şi constructorilor mai mici să se simtă ca nişte maeştri constructori... minunat!

Personajele minunate pornesc joaca

Acest set detaliat vine cu Bestia Disney (îndepărtează capul Bestiei pentru a o transforma în Prinţ) şi 2 minipăpuşi Belle, plus calul Philippe pe care Belle îl poate călări, şi alte 6 figurine LEGO binecunoscute din Frumoasa şi Bestia. Setul include mai multe elemente de pornire a jocului care vor inspira copiii să se cufunde în propria lor lume imaginativă de magie şi aventuri.

Distracţie pasionantă cu joacă pe roluri

Copiii îşi pot trăi fanteziile de Prinţesă Disney cu acest set de jucării construibile. Castelul poate fi folosit separat sau cu alte seturi LEGO pentru mai multe opţiuni distractive de poveşti. Este un cadou la modă perfect sau un dar unic pentru un mic fan.

Varsta: 6 + ani

Numar de piese: 505

clv_43196

Informatii

Categorii LEGO
LEGO Disney

Referinta specifica

Din aceeasi categorie