LEGO DOTS Spiritul verii
  • LEGO DOTS Spiritul verii

LEGO Dots Spiritul verii

149,99 lei

LEGO

Cod produs:

Cantitate
Livrare: 24 - 48 ore
Pret livrare: 18 lei (vezi conditii)

 

Confidentialitatea datelor tale

 

Livrare nationala prin Fan Courier

 

Returul produselor in 14 zile calendaristice.


Cauţi un cadou ingenios de zi de naştere? Acest set LEGO® DOTS (41937) Pachet multiplu - Emoţii de vară este cadoul potrivit. O introducere creativă în lumea DOTS, această cutie oferă copiilor posibilitatea de a-şi dezvolta abilităţile de design şi încrederea, cu o gamă de piese diferite, mai uşoare sau mai detaliate.

Distracţie variată în bricolaj

Acest kit de artizanat include articole DOTS diferite şi personalizabile ce se pot purta, sau obiecte de decor interior, inclusiv o brăţară, breloc de bagaj leu, ramă foto cu element de prindere şi un suport pentru creioane în formă de cactus. Copiii pot folosi plăcuţele incluse pentru a crea nenumărate modele pentru toate piesele, sau îşi pot extinde creativitatea cu punga DOTS Extra - seria 5 (41932) (vândută separat).

Ambianţă estivală de artizanat

Bucuria oferită în plus de acest kit pachet suplimentar este posibilitatea copiilor de a combina şi potrivi modele pentru diferitele piese, mândrindu-se apoi cu design-urile lor creative sau împărtăşindu-le cu prietenii. Kitul oferă copiilor o iniţiere excelentă în creativitatea bricolajului sau o activitate de artizanat în grup, având câteva ceva de creat pentru fiecare.

Varsta: 6 + ani

Numar de piese: 441

clv_41937

Informatii

Categorii LEGO
LEGO Dots

Referinta specifica

Din aceeasi categorie